woensdag 22 juni 2011

Mercedes GP naar Rotterdam voor Bavaria City Racing 2011.


De organisatie van Bavaria City Racing heeft een grote autofabrikant gestrikt voor de editie van dit jaar. Mercedes GP zal op zondag 21 augustus in de straten van Rotterdam een demo verzorgen. Het is nog niet bekent welke coureurs de Duitse renstal meeneemt. Lotus Renault GP liet eerder al weten dat ze geintreseerd waren voor een deelname aan Bavaria City Racing 2011.

Sponsor Allianz heeft voor een hoofdrol verzorgd bij het binnen halen van Mercedes GP. “Allianz is trots dat het een bijdrage kan leveren aan het grootste autosportevenement van Nederland. Net als in de Formule 1 vestigen wij tijdens Bavaria City Racing de aandacht op het belang van veiligheid, zowel in de autosport als in het dagelijks verkeer”, aldus Sjoerd Laarberg, chief sales & marketing van Allianz.


Organisator Herman Vaanholt voegt er aan toe: Allianz is al jaren actief in de Formule 1 en onderstreept met haar activiteiten het belang van veiligheid. Ook tijdens ons evenement heeft veiligheid onze hoogste prioriteit. Met dank aan Allianz kunnen de Nederlandse autosportfans deze zomer genieten van de zilverkleurige Mercedes GP-bolide.

Be there op zondag 21 augustus voor de Rotterdam Bavaria City Racing 2011 met Mercedes GP in de hoofdrol.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten