donderdag 28 juli 2011

De Nieuwe Mercedes C63 AMG Black Series.

Mercedes C63 AMG Coupe Black Series - Carblog.beNadat er al gelekte beelden op het internet circuleerden, heeft Mercedes nu officieel zijn De Nieuwe C63 AMG Black Series voorgesteld. Het is wachten tot volgende lente om Mercedes’ krachtigste C-klasse in de showrooms te aanschouwen. Maar hier zijn alvast de details en de foto’s…

De De Nieuwe C63 AMG Black Series komt met een 6.3l V8, goed voor 517 pk en 620 Nm, mede dankzij de sterkere zuigers, lichtere drijfstangen en de lichtere drijfstang. Hieraan is een zeventraps AMG Speedshift automaat gekoppeld, een versnellingsbak met vier schakelprogramma’s en een race-startfunctie.Dankzij dit alles zit de  Mercedes C63 AMG Black Series aan 100 km/u in 4,2 seconden.


Andere features zijn de grotere schijven – 390 mm vooraan en 360 mm achteraan – achter de 11 kilo lichtere (gesmede) wielen en het instelbaar AMG-onderstel met sperdifferentieel. Wat betreft uiterlijk is de De Nieuwe Mercedes C63 AMG Black Series agressiever, met zijn bumpers met grotere luchtinlaten, gleuven in de motorkap en diffuser.


De De Nieuwe Mercedes C63 AMG Black Series komt standaard met een tweezits-cabine, maar wie wil kan er achteraan nog twee individuele zitjes aan toevoegen. De sportiviteit wordt doorgetrokken naar de binnenkant, met sportstoelen, een sportstuur met nappa-leer en aluminium flippers. In de middenconsole werd een TFT-kleurenscherm ingebouwd.

Als klap op de vuurpijl kunnen geïnteresseerden de Mercedes C63 AMG Black Series uitrusten met het AMG Track Package en het AMG Aerodynamic Package. Naar de prijs ten slotte is het nog raden, maar die zou ergens rond de € 100 000 liggen. Mama leeg ff m'n Spaarpot.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten