vrijdag 29 juli 2011

Carblog-You.: De Nieuwe Mercedes C63 AMG Black Series.

Carblog-You.: De Nieuwe Mercedes C63 AMG Black Series.

donderdag 28 juli 2011

The new 2011 Porsche Cayenne S


First Test: 2011 Porsche Cayenne S 

 


Very Nice road test report here with the Porsche Cayenne S. Enjoy!
Alongside the weight loss and striking new exterior and interior design, Porsche squeezed an additional 15 hp from the The new 2011 Porsche Cayenne S’s naturally aspirated 4.8-liter V-8. A brandnew transmission with two more forward ratios—there are eight now—helps to achieve EPA ratings of 16 mpg city and 22 highway. Although it works just fine by conventional-automatic standards, we feel spoiled by the PDK dual-clutch auto offered in the rest of Porsche’s range.

De Nieuwe Mercedes C63 AMG Black Series.

Mercedes C63 AMG Coupe Black Series - Carblog.beNadat er al gelekte beelden op het internet circuleerden, heeft Mercedes nu officieel zijn De Nieuwe C63 AMG Black Series voorgesteld. Het is wachten tot volgende lente om Mercedes’ krachtigste C-klasse in de showrooms te aanschouwen. Maar hier zijn alvast de details en de foto’s…

De De Nieuwe C63 AMG Black Series komt met een 6.3l V8, goed voor 517 pk en 620 Nm, mede dankzij de sterkere zuigers, lichtere drijfstangen en de lichtere drijfstang. Hieraan is een zeventraps AMG Speedshift automaat gekoppeld, een versnellingsbak met vier schakelprogramma’s en een race-startfunctie.Dankzij dit alles zit de  Mercedes C63 AMG Black Series aan 100 km/u in 4,2 seconden.

woensdag 27 juli 2011

Jeremy Clarkson and the Lotus T125


Jeremy Clarkson rides the Lotus T125. With Jean Alesi as Ride Instructor. Will Jeremy Clarkson make it?

How to get a car loan.

Step 1: Understand the Parts of a Car Loan

If it is hard for you to pay for an expensive item like a car in full, you can consider a loan. A loan is exactly what it sounds like - a financial institution or individual lends you the money to pay for an item or service with the expectation that they will be paid back in full plus interest. Lenders naturally prefer to lend money to borrowers who have a good history of handling their finances responsibly. People who think that it's easy to get a car loan, can be deceived.

 Loans are made up of a few different components:

dinsdag 26 juli 2011

The new Porsche 550 Spyder.

Good news for the super luxury automobile aficionados! A German newspaper has quoted Porsche CEO Matthias Mueller as saying that the automaker has plan to revive its new 550 Spyder.

 



zondag 24 juli 2011

Santander en Scuderia Ferrari komen naar Bavaria City Racing Rotterdam.



Met grote trots hebben de organisatoren van Bavaria City Racing op 8 juli officieel aangekondigd dat Banco Santander het Formula 1 team Scuderia Ferrari naar de zevende editie van het race evenement brengt. Santander, in Nederland actief als Santander Consumer Finance heeft geholpen om dit jaar de sterkste deelname in de geschiedenis van het evenement te realiseren. Met de deelname van Scuderia Ferrari dit jaar, op zondag 21 augustus, zal het een historische editie worden. Voor de eerste keer zal de zestienvoudig wereldkampioen Scuderia Ferrari aanwezig zijn in de havenstad.

zaterdag 23 juli 2011

Veiligheid.

In samenwerking met EuroNCAP worden regelmatig botsproeven uitgevoerd met voertuigen. veilige voertuigen kunnen op vier onderdelen een beoordeling krijgen. De onderdelen zijn veiligheid van de inzittenden, voetgangersbescherming, kindveiligheid en veiligheidssystemen. Drie sterren is matig, vijf sterren is super veilig.

Toekomst.


Het milieu en de op rakende voorraad van hedendaagse brandstoffen dwingen ons te zoeken naar andere energievormen. In de toekomst zijn er zijn hybride auto’s te koop, die zijn voorzien van zowel een benzine- als een elektromotor. Hierdoor zijn ze zuiniger dan benzine-auto’s. Ze zijn vrijgesteld van BPM, maar desondanks aan de prijs.

Verzekering.

Gebruik bij een nieuwe auto altijd een allrisk-verzekering. Die verzekerd bijna alle schade, ook als u deze zelf veroorzaakt. Nog een tip voor wie een auto wil kopen: Als de auto al wat ouder is of veel kilometers heeft gereden, neemt de dagwaarde fors af. Dan is een allrisk verzekering niet meer lonend, want u krijgt nooit meer terug dan de dagwaarde. U kunt dan volstaan met WA Plus. Zo’n verzekering dekt bijvoorbeeld wel diefstal, brand en ruitschade.

Is de auto ook dat niet meer waard, dan hoeft u alleen nog maar een WA-verzekering te hebben, die de kosten uitkeert als u aansprakelijk wordt gesteld voor schade die u een ander heeft toegebracht. Zorg ervoor dat uw verzekering in ieder geval geldig is bij de aanschaf van de auto.

Rijden zonder verzekering is strafbaar.

De nieuwe Lexus GS is bijna af.

Soon...



Het duurt nog een week of vier, maar dan is ie er eindelijk. Op 18 augustus komt de nieuwe Lexus GS uit, en wordt onthuld op Pebble Beach. Verrassing? Nee, het uiterlijk van de de nieuwe Lexus GS zal meerderendeels gelijk zijn met de LF-Gh concept. Maar in aanloop naar het moment waarop het doek van de Japanse limo wordt getrokken heeft Lexus alvast wat kiekjes vrijgegeven van de nieuwe Lexus GS

2 maal Ferrari 599 Fiorano SA Aperta afgeleverd in Nederland.


Er zijn 2 x een Ferrari 599 Fiorano SA Aperta afgeleverd in Nederland. 1 van de eerste ook ter wereld. Dat moet wel een heel speciale Ferrari Fiorano 599 afnemer zijn, Ferrari bouwt er maar 80 in totaal van de roadster.

De open Ferrari 599 Fiorano SA Aperta is een eerbetoon aan meesterdesigners Sergio en Andrea Pininfarina. SA in de type-aanduiding wijst naar de eerste initiaal van beide Italianen.

Onder de kap van de Ferrari 599 Fiorano SA Aperta huist dezelfde, 670 pk sterke V12 als in de Ferrari 599 GTO Fiorano. Van die Ferrari 599 GTO Fiorano zijn inmiddels alle, aan Nederland beloofde versies afgeleverd. Het zou gaan om een aantal van 6 Ferrari exemplaren.