woensdag 22 juni 2011

De Opel Insignia.



Toen de eerst nieuwtjes over de Opel Insignia binnen stromende was het al snel duidelijk dat dit model zijn tijd ver voor uit was, mede door alle futuristische hulpmiddelen.

Een nieuwe auto, die een nieuw tijdperk inluidt. Zijn dynamische design en grensverleggende technologie maken de Opel Insignia ongetwijfeld tot de meest spraakmakende auto in zijn klasse. Zijn vloeiende lijnen, z'n techniek en oogverblindende disign nodigen je uit om zijn rijeigenschappen zelf te ervaren. 


De Opel Insignia is leverbaar als 4-deurs, 5-deurs en Sports Tourer. Je hebt een ruime keuze uit zuinige toch  krachtige benzine- en dieselmotoren, veelal voorzien van een groen energielabel A. Met de komst van de nieuwe 1.4 Turbo (140 pk) profiteert u bovendien van extra fiscaal voordeel. Deze zeer zuinige benzinemotor komt in aanmerking voor slechts 20% bijtelling. Hetzelfde geldt voor de nieuwste 2.0CDTI ecoFLEX dieselmotor met een keuze tussen 130 pk of 160 pk. Uitstekende rij-eigenschappen, veel vermogen én een lagere bijtelling!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten