dinsdag 28 juni 2011

Transformers: Chevrolet Camaro Bumblebee.


Chevrolet Camaro Transformers Edition

Een nieuwe versie van de Transformers reeks betekent ook weer nieuwe auto's uit auto wereld zoals deze Chevrolet Camaro Bumblebee.. Want hé, waarom zou je nog meer reclame maken om een nieuwe auto te kopen, er zijn er nog niet genoeg toch?

Reclame voor de autowereld of niet. Nieuwe auto's en dingen kijken wil iedereen wel. Neem nou een sportwedstrijd. Ze doen steeds het zelfde, maar toch wil iedereen telkens een nieuwe versie bekijken. Wie houdt er nou van herhalingen?


Dat geldt ook voor auto's. De nieuwe Camaro Bumblebee (bromvlieg) Is daar een goed voorbeeld van. Met z'n gele herkenbare opvallende body, zwarte velgen met chrome randen en z'n racing stripes natuurlijk. Verder is het interieur volgestikt met geel draad, en dat ziet er best wel leuk uit, net als de rest van de auto overigens.

Vooralsnog is deze Chevrolet Camaro Bumblebee film-editie niet uitgerust met extra gadget's en is ‘ie vanaf de herfst enkel en alleen in de V.S te bestellen. De kans dat ‘ie via de dealer naar Nederland komt lijkt erg klein, de normale versie is er nog maar net en bijna 2 keer zo duur als in de V.S dankzij belasting toeslagen. En trouwens, de Amerikanen lijken veelste veel op de Japanse koekblikken van tegenwoordig. Kijk maar naar de Chevrolet Aveo en matiz. Zelfs de Hummer wordt al een tijdje niet meer gemaakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten